Doe mee

Hoogspanning_Raalte-3Wij staan sterker als we onze krachten bundelen. Sluit u zich ook aan bij Platform Kabelvrij Raalte? We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Door u aan te sluiten bij Platform Kabelvrij Raalte laat u zien dat u voorstander bent van ondergrondse hoogspanningskabels. U zegt als het ware: “Goed plan, ik steun dit initiatief.”  U verplicht zich nergens toe, en er zijn geen kosten aan verbonden.We zouden het wel heel fijn vinden als u uw buren en vrienden ook op de hoogte stelt van Platform Kabelvrij Raalte.

Alvast veel dank!

Mail ons: hallo@kabelvrijraalte.nl

Eén gedachte over “Doe mee”

  1. Beste initiatiefnemers van Kabelvrij Raalte,

    Graag zou ik me bij jullie Platform aansluiten. Ik woon samen met mijn 3 kinderen aan de Meibree in Raalte, vlak bij enkele hoogspanningskabels. Door me aan te sluiten bij jullie Platform hoop ik op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Mocht ik ergens bij kunnen helpen, dan hoor ik het graag.

    Met vriendelijke groet,

    Melanie van der Vegt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *